Sunteti aici: Fabricat in Iasi»Important,Noutati»Antibiotice Iasi isi propune o crestere a cifrei de afaceri cu 90% pana in 2016

Antibiotice Iasi isi propune o crestere a cifrei de afaceri cu 90% pana in 2016

Compania Antibiotice, unul dintre cei mai importanti jucatori din acest domeniu de pe piata din tara, a facut publice deciziile luate in cadrul Adunarii Generale a Actionarilor. Oficialii companiei au aprobat situatia financiara pe 2011, obiectivele pentru acest an, dar si pentru perioada 2012-2016. Astfel, Antibiotice a incheiat anul trecut cu o cifra de afaceri neta de peste 280 de milioane de lei. Practic, compania ieseana a inregistrat un profit de 16% fata de 2010. Totodata, profitul net pe 2011 a fost de 20,3 milioane de lei.

Pentru anul 2012, conducerea Antibiotice si-a propus realizarea unei cifre de afaceri de peste 300 de milioane de lei. „Aceasta crestere va fi sustinuta, conform strategiei, de valorificarea noilor produse introduse in ultimii ani in portofoliu, de dezvoltarea activitatii de cercetare, dar si de extinderea si consolidarea prezentei pe pietele internationale“,au anuntat oficialii companiei.

In cadrul Adunarii Generale a Actionarilor, s-au trasat si obiectivele pentru urmatorii patru ani. „Compania Antibiotice si-a propus obiective importante de crestere care au ca tinta realizarea unei cifre de afaceri de 540 de milioane de lei si un profit brut de 61 de milioane de lei“, au precizat reprezentantii Antibiotice.
In aceasta saptamana, s-au ales membri ai Consiliului de Administratie (CA) care va fi condus de dr. ec. Radu Valentin, iar vicepresedinte a fost desemnat Ioan Nani. Din CA vor mai face parte economistul Nicolae Stoian, inginerul Gabriela Ilie si medicul Gheorghe Molnar.

Sursa: www.adevarul.ro

Comments

Leave your comment

Your Name: (required)

E-Mail: (required)

Website: (not required)

Message: (required)

Send comment