Sunteti aici: Fabricat in Iasi»Important,Noutati»Apicultura in mediul rural. Perspective si oportunitati.

Apicultura in mediul rural. Perspective si oportunitati.

In scopul sustinerii demersului de a incuraja locuitorii Iasului sa cumpere in mod frecvent produse locale, precum si de a sprijini productia locala, programul „Fabricat in Iasi” a devenit partener al conferintei cu titlul Apicultura in mediul rural. Perspective si oportunitati.”, organizata de catre World Vision Romania.

Evenimentul va avea loc miercuri, 23 februarie 2011, in Sala mare de sedinte a Directiei pentru Agricultura a Judetului Iasi, intre orele 10.30 si 15.00.

La conferinta sunt invitati toti actorii relevanti din domeniul apiculturii din judetele Iasi si Vaslui, reprezentanti ai autoritatilor locale, reprezentanti ai World Vision România si apicultori din cele doua judete.

In cadrul conferintei, managerul de proiectului “Fabricat in Iasi”, Gabriel Lazar, va sustine o prezentare cu tiutlul ”Beneficiile consumului de produse locale. Promovarea consumului de produse apicole ca produse ‹‹Fabricate in Iasi››.”

Evenimentul face parte din proiectul ”Apicultura si dezvoltarea ecomomica in mediul rural”, derulat de Organizatia World Vision Romania, in perioada 2010 – 2011, care are ca scop stimularea si sustinerea fermierilor din mediul rural in a practica apicultura la un nivel eficient si competitiv, astfel incât aceasta sa devina o activitate economica generatoare de venit si o alternativa viabila la agricultura de subzistenta. In acest context, conferinta reprezinta o ocazie pentru participanti de a cunoaste principalele provocari dar si oportunitati din cadrul sectorului apicol. De asemenea, experti si reprezentanti ai principalilor actori din domeniu isi vor exprima opinia cu privire la conditiile actuale si perspectivele de dezvoltare ale acestui sector.

Comments

Leave your comment

Your Name: (required)

E-Mail: (required)

Website: (not required)

Message: (required)

Send comment