Sunteti aici: Fabricat in Iasi»Important,Noutati»Ceramica Iasi are cea mai moderna linie de productie a blocurilor ceramice din Europa de Est

Ceramica Iasi are cea mai moderna linie de productie a blocurilor ceramice din Europa de Est

Unul dintre cei mai importanti producatori de materiale de constructii din Romania, Ceramica Iasi a primit certificarea Sistemului de Management al Sanatatii si Securitatii Ocupationale (SSO), in conformitate cu standardul international SR OHSAS 18001:2008.
Conform reprezentantilor societatii producatoare, Ceramica Iasi este singurul producator de caramida de pe piata care are in portofoliu 3 certificari (ISO 9001; ISO 14001 si SR OHSAS 18001). Aceste certificari atesta preocuparea companiei pentru toate aspectele fundamentale ale desfasurarii activitatii in domeniul fabricarii caramizilor.
„Certificarea este cheia care asigura increderea consumatorilor, furnizorilor si partenerilor in calitatea produselor si a serviciilor oferite de noi si in acelasi timp cartea noastra de vizita. ” declara Directorul General al Ceramica Iasi, Iulian Mangalagiu.
Ceramica Iasi este unul dintre liderii pietei romanesti ai materialelor pentru zidarie. Cu peste 40 de ani de experienta si peste 200 de angajati, compania este recunoscuta atit pentru calitatea produselor sale, cit si pentru rezistenta la compresiune a materialelor pentru zidarie.
Fondul de investitii Advent International este din anul 2007, actionarul majoritar in cadrul Ceramica. De asemenea, compania si-a marit numarul de produse si capacitatea de fabricare a acestora, investind in cea mai moderna linie de productie a blocurilor ceramice din Europa de Est, dupa cum spun reprezentantii de la Ceramica Iasi.
Brikston, lansat in toamna lui 2008, este marca de caramizi si blocuri ceramice produse de Ceramica Iasi si reprezinta peste 90% din cifra de afaceri a companiei.

Sursa: www.oradeiasi.ro

Comments

Leave your comment

Your Name: (required)

E-Mail: (required)

Website: (not required)

Message: (required)

Send comment