Sunteti aici: Fabricat in Iasi»Important,Noutati»Profil de Companie Ieseana

Profil de Companie Ieseana

Acum 18 de ani, in data de 23 august1993, lua nastere compania S.C. CASA LEBADA S.R.L., printre primii sase producatori de lacuri si vopsele din Romania si primul distribuitor de hiploclorit de sodiu din zona Moldovei.
Prima linie de productie pentru fabricarea vopselurilor alchidice a fost data in folosinta in 1996, o data cu lansarea brandului LEBADA. La vremea aceea, muncitorii lucrau o zi intreaga pentru a face o sarja de vopsea. In urmatorii ani am continuat dezvoltarea technologiei de producere si ambalare lacuri si vopsele. Modernizarea sectiei de productie a dus la dezvoltarea unor noi Game de vopsele alchidice, de interior si exterior,cum ar fi EKO LUCIOASA, dupa retete testate pe piata Americana.
In 2009 ne-am facut debutul cu o noua vopsea lavabila 100% ecologica EKO WEISS; vopsea ce a obtinut Locul 1 in Top Afaceri Romania pe domeniu: Fabricarea vopselelor si lacurilor.

In prezent, Casa Lebada produce peste 35 de produse de curatenie si dezinfectanti sub brandurile: LEBADA si BEK, si comercializeaza vopseluri alchidice si lavabile sub urmatoarele branduri: EKO PRAKTIC, EKO LUCIOASA, LEBADA SUPERLUCIOASA – vopsele alchidice – si EKOWEISS – vopsele lavabile pe baza de apa. (cu link sa te poti duce la produs).

In 2010, Casa Lebada a lansat pe piata Gama SMART de tencuieli decorative quartz, marmura si Reibeputz & Rollputz.

Produsele Casa Lebada sunt competitive cu ale marilor producatori, la un pret accesibil oricui.Folosind materii prime numai de inalta calitate , atent selectate in laborator, Casa Lebada obtine produsele mai intai, in laboratorul propriu de cercetare acreditat si dotat la standardele Uniunii Europene. Calitatea produselor este atestata de certificarile de calitate ISO 9001, ISO 17025, ISO 14001, OHSAS si de catre organisme competente in domeniu: Ministerul Sanatatii, Laboratorul de Chimie Sanitara, Laboratorul de Testari Chimice de la Antibiotice S.A.,Laboratoarele Facultatii de chimie ,Universitatea Al.I.Cuza Iasi.

In acest mai greu moment, Casa Lebada are peste 55 de angajati 15 dintre acestia lucrand efectiv sau avand conexiuni directe in cadrul departamentului de cercetare-dezvoltare, sub indrumarea Doamnei Consilier stiintific .ing.Doina Andrasiu.Ne place sa spunem ca santem o familie si ca toti vibram si actionam la cerintele consumatorilor.Pentru aceste vremuri critice am lansat sloganul”Un produs Romanesc cumparat, un loc de munca salvat” care poate spune totul despre intentiile si tinta noastra.

Viitorul companiei este unul in crestere, Casa Lebada pregatindu-se sa introduca pe piata o Gama completa de produse de Intretire AUTO si o noua vopsea, 100% ecologica .Incepand de anul acesta, Casa Lebada a creat conceptul de “Avantaj la Ambalaj” prescurtat”A-A”, inlocuind costisitoarea cutie de plastic cu ambalajul la punga, reusind astfel sa reduca pretul produsul finit si reducand consumul de plastic in natura. Casa Lebada urmareste sa isi extinda zonele de distributie inclusiv in afara Romaniei.Chiar ne putem mandri ca de anul trecut am inceput export in Rep. Moldova si santem in tratative imediate cu reprezentati din Bulgaria.Avem o traditie,ne-am castigat un nume pe piata si de la nivelul nostru dorim facem totul sa ne pastram standardele de calitate asa incat clientii nostril sa fie multumiti.”
www.casalebada.ro

Comments

Leave your comment

Your Name: (required)

E-Mail: (required)

Website: (not required)

Message: (required)

Send comment