Sunteti aici: Fabricat in Iasi»Articole»TOT CURAT

TOT CURAT

Curatare jaluzele verticale si orizontale in Iasi

Jaluzele prafuite, patate, cu mecanismul de sustinere si de functionare deteriorat – toate aceste probleme vor avea rezolvarea in maxim 24 ore daca veti contacta echipa TotCurat.

Afacerea a fost fondata pentru ca piata se confrunta cu o problema: jaluzelele murdare sau defecte ajungeau la cosul de gunoi. Asta pentru ca prin orice tip de calcul preliminar se constata ca suma care trebuia investita era de ordinul sutelor de lei pentru inlocuirea lor. Incercarea de a le curata in regie proprie se incheia intotdeauna cu distrugerea lor iremediabila.

In special in aceste timpuri de criza, decat sa inlocuiti jaluzelele dumneavoastra cu un cost pe masura, ati putea, cu o investitie de doar cateva zeci de lei, sa le faceti sa arate ca noi. Pretul este unul de criza: 6,99 lei/mp, TVA, montare/demontare incluse.

Sistemul este simplu. Clientul contacteaza TotCurat si stabileste un interval orar in care echipa se va prezenta la domiciliul sau sediul acestuia pentru demontarea si/sau preluarea jaluzelelor (dureaza maxim 5 minute). A doua zi jaluzelele curatate si reparate vor fi reinstalate la fel de rapid. Atat de simplu pentru dumneavoastra.

Puteti gasi unul din numeroasele fluturase impartite in orasul Iasi. Vizitand situl www.totcurat.ro puteti fi la curent cu toate noutatile si puteti afla recomandarile de la clienti. Pe pagina de Facebook, se publica sfaturi utile, fotografii sugestive, comentariile clientilor dar si bancuri si glume cu… jaluzele, bineinteles. Pagina Facebook poate fi accesata aici: http://www.facebook.com/TotCurat

In perspectiva sarbatorilor care se apropie, telefoanele au început s[ sune din ce in ce mai des la TotCurat. Suntem constienti c? afacerea va cre?te direct proportional cu num?rul de clienti 100% multumiti. Lozinca noastra este: „Te costa mai putin sa repari sau sa cureti cu o calitate impecabila decat sa inlocuiesti”, si nu e de fatada.

Puteti contacta firma TotCurat pe situl propriu, www.totcurat.ro sau la telefon 0741 98 71 78.

Comments

Leave your comment

Your Name: (required)

E-Mail: (required)

Website: (not required)

Message: (required)

Send comment