logo fabricat in iasi

TOTAL PRIM EXPERT

“ Creative Industries HUB Iasi “ este un incubator prietenos pus la dispozitia firmelor ce activeaza in domeniul industriilor creative : Advertising, Arhitectură, Arte și antichități, Meșteșuguri, Design, Modă, Film, video și fotografie, Software, jocuri și publishing electronic, Muzică, arte vizuale și performing arts, Publishing, Televiziune și radio.
Firmele care doresc să intre in incubator trebuie sa fie nou infiintate sau nu mai vechi de 3 ani si sa desfasoare o activitate in sectorul industriilor creative, activitate principala/secundara autorizata la ONRC .
Companiile incubate vor beneficia de pachete de servicii de incubare extrem de utile in primii ani de viata :
– spațiu de lucru – birouri cu suprafete cuprinse in intervalul 20 – 30 mp ; spatiile de lucru sunt dotate conform achizitii proiect (mobilier, laptop, imprimanta);
– conexiune internet de mare viteză -pachet Romtelecom – 500 Mbps/1GB Metropolitan ;
– acces la sală de ședințe/conferințe;
– servicii de consultanță în planificarea afacerii si formarea unei companii, asistenta in organizarea, coordonarea si dezvoltarea companiei ;
– servicii de contabilitate;
– servicii juridice (asistență și consultanță în drept civil, dreptul muncii, redactare contracte și regulamente etc.);
– servicii de training antreprenorial ;
– asistență IT și e-business;
– servicii de mentorat, coacing direct si consiliere manageriala ;
– consultanta in obtinerea de finantari , graturi – fonduri UE si capital .

CREATIVE INDUSTRIES HUB IASI este situat in Iasi, b-dul N. Iorga, nr. 8B , in vecinatatea pasajului Nicolina.

Domeniu Afacere

Consultanta in afaceri si management

Avem nevoie de ajutorul tău!

Fabricat în Iași este un ONG ce vrea să ajute producătorii locali gratuit. Suntem o echipă de oameni ce muncesc din pasiune pentru a ajuta Iași-ul. De multe ori venim cu bani de acasă pentru a susține proiectul… Avem nevoie însă de susținere. Dezvoltarea și susținerea platformei ne costă și noi singuri nu o putem susține. Dacă vrei să ne ajuți, poți dona folosind butonul de mai jos. Nu trebuie să fie mult. Ne-ar ajuta extrem de mult. Hai să creștem comunitatea locală împreună.