Economia locală în vremea Covid-19

JOI, 28 MAI 2020 LA 16:00 – 17:00

Economia locală în vremea Covid-19 - Înregistrarea gratuită!

Detalii

Încurajarea producției, lanțurilor de valoare și consumului de produse locale sunt esențiale în depășirea actualei crize economice. În acest scop “Fabricat în Iași”, o inițiativă “APEC” de sprjinire a economiei locale, organizează conferința „Economia Locală în vremea COVID-19” în cadrul căreia invitații noștri vor încerca să răspundă la câteva dintre întrebările care ne frământă la momentul actual.
Vor fi abordate subiecte precum: sustenabilitatea afacerilor, modalități de protejare a angajaților pe timp de pandemie, care ar fi pașii pe care trebuie să-i urmezi dacă vrei să-ți înregistrezi marca ta, marketingul digital și importanța acestuia în condițile actuale precum și care ar putea fi pașii pentru restartarea economiei după Covid-19.
Înscrie-te folosind link-ul de mai jos:
https://www.afaceri.ro/conferinta-economia-locala-in…

Invitați:
Paul Butnariu – Președintele Camerei de Comerț și Industrie Iași.
Prof.univ.dr. Daniela Tatiana Agheorghiesei – este conferențiar universitar doctor la Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor, Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iași, România. Ariile sale de predare și expertiză academică și profesională sunt management, etica în afaceri și în administrația publică și merchandising.
Laura Ignatoaie – Lavanda Laurei este un brand născut din curiozitate, dezvoltat cu pasiune și multă muncă, pentru a realiza produsele naturale de care pielea noastră are nevoie pentru a fi sănătoasă.
Oana Maftei AromaZen – De 5 ani gătesc mâncare sănătoasă și meniuri optime pentru slăbit, pentru comunitatea ieșeană! Întotdeauna cu drag și spre binele fiecărui om în parte!
Av. Iuliu Leonard Stănescu – membru al Baroului București și asociat al Zauman IP Agency S.R.L., asigură reprezentarea clienților cu interese în sfera drepturilor de proprietate intelectuală în fața autorităților naționale (O.S.I.M., O.R.D.A.) și organizațiilor internaționale (E.U.I.P.O. și W.I.P.O.).
Bîrzu Sebastian Constantin – organizator de evenimente, specialist în marketing digital, project manager la „Fabricat în Iași” dar și tânăr cercetător.
Amalia Georgescu – owner AGEO Events, business-ul prin care a organizat evenimente, a asigurat servicii de consultanță în marketing și relații publice dar și trainiguri la nivel național și internațional. Amalia Georgescu a preluat din 2007, împreună cu soțul ei, firma BIOCOMP, ca a doua generație de manageri-antreprenori a unui business de familie. BIOCOMP este o firmă 100% românească cu 29 de ani de experiență, lider în producerea de dispozitive de dezinfecție pe bază de lumină ultravioletă UV-C.
Marina Topcian – Pe lângă afinitatea ei pentru digital, Marina este pasionată de branding, îi place copywriting-ul cu pedigree şi o fascinează psihologia consumatorului. A făcut content marketing pentru tech startups, PR pentru lovely projects şi a creat strategii de comunicare pentru branduri nou-nouţe. Acum este Project Manager la Grapefruit și asta îi ocupă tot entuziasmul și dedicarea.
Moderator: Amalia Georgescu – Owner AGEO Events – Antreprenor, trainer, formator autorizat, speaker și moderator.

Program · Joi, 28 mai 2020

16:00
Sustenabilitatea în afaceri și educație pe timp de pandemie
16:10
Etapele de înregistrare a unei mărci și ce trebuie să știi înainte de aceasta
16:10
Cum ne protejăm angajații pe timp de pandemie
16:20
Cum ne protejăm angajații pe timp de pandemie
16:30
Marketing-ul Digital și importanța acestuia pe timp de pandemie

Înscrie-te folosind link-ul de mai jos:

https://www.afaceri.ro/conferinta-economia-locala-in-vremea-covid-19/

Organizatori

Dacă nu ai participat, uite aici înregistrarea evenimentului.

Avem nevoie de ajutorul tău!

Fabricat în Iași este un ONG ce vrea să ajute producătorii locali gratuit. Suntem o echipă de oameni ce muncesc din pasiune pentru a ajuta Iași-ul. De multe ori venim cu bani de acasă pentru a susține proiectul… Avem nevoie însă de susținere. Dezvoltarea și susținerea platformei ne costă și noi singuri nu o putem susține. Dacă vrei să ne ajuți, poți dona folosind butonul de mai jos. Nu trebuie să fie mult. Ne-ar ajuta extrem de mult. Hai să creștem comunitatea locală împreună.