Finanțări europene

Fondurile europene sunt o sursă importantă de finanțare pentru întreprinderile mici și mijlocii și pot ajuta la îmbunătățirea competitivității și la creșterea veniturilor. Pentru a ajuta producătorii locali să acceseze fondurile europene, este important să se ofere informații complete și precise cu privire la tipurile de fonduri disponibile, procedurile de aplicare și documentele necesare. De asemenea, puteți organiza seminarii sau workshop-uri pentru a explica mai detaliat procedurile și pentru a oferi sfaturi și sugestii privind modul de depunere a unei cereri de finanțare.

În plus, puteți oferi sprijin în procesul de redactare a cererii de finanțare și de pregătire a documentelor necesare, cum ar fi planurile de afaceri și bugetele. De asemenea, puteți oferi asistență în timpul procesului de implementare a proiectului și în raportarea progresului către autoritățile de finanțare.

Ajutarea producătorilor locali să acceseze fondurile europene poate fi o modalitate excelentă de a sprijini dezvoltarea afacerii și de a îmbunătăți economia locală. Este important să se ofere informații complete și sprijin în procesul de aplicare și implementare a proiectelor finanțate din fonduri europene.
Anul acesta vom avea o conferință, organizată în parteneriat cu Camera de Comerț și Industrie Iași, unde vom invita consultanți pe fonduri europene, pentru a le prezenta producătorilor locali ce posibilități sunt pentru a accesa aceste fonduri, din diferite grant-uri.

Surse utile de informare:

Avem nevoie de ajutorul tău!

Fabricat în Iași este un ONG ce vrea să ajute producătorii locali gratuit. Suntem o echipă de oameni ce muncesc din pasiune pentru a ajuta Iași-ul. De multe ori venim cu bani de acasă pentru a susține proiectul… Avem nevoie însă de susținere. Dezvoltarea și susținerea platformei ne costă și noi singuri nu o putem susține. Dacă vrei să ne ajuți, poți dona folosind butonul de mai jos. Nu trebuie să fie mult. Ne-ar ajuta extrem de mult. Hai să creștem comunitatea locală împreună.