Impactul fondurilor europene în comunitatea locală

MIERCURI, 17 MAI 2019 LA 10:00 – 12:00

Impactul fondurilor europene în economia locală

Detalii

📢🍾Te invităm la conferință!✌👍
𝗨𝗻𝗱𝗲?🎈
La Camera de Comerț și Industrie!
𝗖𝗮̂𝗻𝗱?⚜
Miercuri, 17 Mai 2023, între orele 10:00-12:00.
„Fabricat în Iași” dorește să contribuie la dezvoltarea economică a regiunii și la creșterea capacității antreprenoriale din comunitatea locală. De aceea, ne-am propus să încurajăm antreprenorii locali și inițiativele de dezvoltare comunitară printr-o prezentare a pașilor pe care îi pot parcurge pentru obținerea fondurilor europene.
Astfel, scopul conferinței „Impactul fondurilor europene în comunitatea locală” este de a oferi participanților informații și instrumente utile pe care le pot folosi pentru a se înscrie în proiecte finanțate prin fonduri europene.
Evenimentul fi moderat de către Amalia Georgescu. Cei trei speakeri invitați vor împărtăși propriile lor experiențe în accesarea fondurilor europene, oferind astfel participanților o perspectivă reală asupra procesului de implementare a proiectelor. Aceștia sunt:
Angela Achiței: președinte Fundația ADV România;
Adriana Măgureanu: administrator YXS Avalana;
Mihaela Pascariu: expert consultant accesare fonduri cu finanțare nerambursabilă OFA UGIR.
Conferința este în colaborare cu Academia Română – Filiala Iași, Gust de Iași, Cities2030, Camera de Comerț și Industrie Iași, dar și OFA UGIR, parteneri principali.

Proiectul „Fabricat în Iași” este un proiect marca „Asociația pentru Promovarea Economiei Cunoașterii” (APEC), ce sprijină producția locală și îmbunătățirea situației economice. Încurajând consumul de produse și servicii locale va scădea rata șomajului și vor crește numărul locurilor de muncă.
Vă invităm să vă alăturați evenimentului nostru, într-un demers de fi aproape de economia locală, dar și de oameni, în general.

Organizatori

Avem nevoie de ajutorul tău!

Fabricat în Iași este un ONG ce vrea să ajute producătorii locali gratuit. Suntem o echipă de oameni ce muncesc din pasiune pentru a ajuta Iași-ul. De multe ori venim cu bani de acasă pentru a susține proiectul… Avem nevoie însă de susținere. Dezvoltarea și susținerea platformei ne costă și noi singuri nu o putem susține. Dacă vrei să ne ajuți, poți dona folosind butonul de mai jos. Nu trebuie să fie mult. Ne-ar ajuta extrem de mult. Hai să creștem comunitatea locală împreună.