Coffee Story

CoffeeStory

CoffeeStory

Noi suntem Coffee Story – Iași, Prăjitorie Cafea de Specialitate.

Ne mândrim cu cafele de calitate excepțională pe care o importăm din ferme care respectă standardul cafelei de specialitate, atent selecționate și sortate, și pe care ulterior o prăjim chiar noi, cu grijă.

Noi nu îți promitem doar o cafea bună și atât. La noi o să găsești o întreagă poveste în care boabele de cafea sunt personajele principale. Testăm mereu cafele, rețete și profile noi, toate ca să ne dezvoltăm expertiza în domeniul prăjirii, și să contribuim la plasarea României pe harta cafelei de specialitate.

Suntem o echipă pasionată de ceea ce facem și suntem devotați scopului nostru de a descoperi noi soiuri cu arome unice. Investim în fermieri plătind un preț corect pentru că dorim îmbunătățirea calității producției de cafea.

Avem nevoie de ajutorul tău!

Fabricat în Iași este un ONG ce vrea să ajute producătorii locali gratuit. Suntem o echipă de oameni ce muncesc din pasiune pentru a ajuta Iași-ul. De multe ori venim cu bani de acasă pentru a susține proiectul… Avem nevoie însă de susținere. Dezvoltarea și susținerea platformei ne costă și noi singuri nu o putem susține. Dacă vrei să ne ajuți, poți dona folosind butonul de mai jos. Nu trebuie să fie mult. Ne-ar ajuta extrem de mult. Hai să creștem comunitatea locală împreună.