Nutriderm Cosmetics

NutridermCosmetics

NutridermCosmetics

Născut în anul 2019, în Iași, din pasiune pentru natura, sănătatea corpului uman și din respect pentru clienți!

Formulele produselor Nutriderm sunt atent gândite și personalizate de către farmaciști și chimiști din Iași, Oradea și București pentru a veni în sprijinul celor care doresc să se lase îngrijiți de natură prin produse naturale românești.

Nutriderm Cosmetics este un brand dedicat tuturor celor ce își respectă corpul și caută soluții și produse naturale din plante, pentru termen lung.

Te îndemnăm să savurezi o ceașcă de ceai aromată în timp ce răsfoiești catalogul online al produselor noastre și sperăm că mireasma virtuală a acestora să te ducă cu gândurile la tălpile goale ce mângâie ușor florile și iarba fragedă de pe plaiurile noastre românești!

Avem nevoie de ajutorul tău!

Fabricat în Iași este un ONG ce vrea să ajute producătorii locali gratuit. Suntem o echipă de oameni ce muncesc din pasiune pentru a ajuta Iași-ul. De multe ori venim cu bani de acasă pentru a susține proiectul… Avem nevoie însă de susținere. Dezvoltarea și susținerea platformei ne costă și noi singuri nu o putem susține. Dacă vrei să ne ajuți, poți dona folosind butonul de mai jos. Nu trebuie să fie mult. Ne-ar ajuta extrem de mult. Hai să creștem comunitatea locală împreună.