RVL Fashion

RvlFashion

RvlFashion

Înființată în Iași, în anul 1994, compania Ravioli este un nume de succes pe piața de retail din România.

Ne remarcăm prin stilul modern, plin de rafinament, aflat mereu în tendințele internaționale. Începand din anul 2003, colecțiile RVL sunt prezentate la cele mai importante târguri și festivaluri de modă din România și străinatate: Prêt-a-Porter – Paris, Moda UK – Birmingham, The Train – New York, CPD Düsseldorf, RFW 2005-2010.

Elementele definitorii ale brandului RVL sunt originalitatea, rafinamentul, nonconformismul, calitatea superioară și atenția la detalii. Creațiile RVL se adresează persoanelor cu spiritul tânăr, care ies în evidență printr-un stil vestimentar aparte. Clienții apreciază designul deosebit, materialele naturale cu broderii și aplicații manuale, precum și calitatea ireproșabilă a produselor aflate sub marca RVL.

Avem nevoie de ajutorul tău!

Fabricat în Iași este un ONG ce vrea să ajute producătorii locali gratuit. Suntem o echipă de oameni ce muncesc din pasiune pentru a ajuta Iași-ul. De multe ori venim cu bani de acasă pentru a susține proiectul… Avem nevoie însă de susținere. Dezvoltarea și susținerea platformei ne costă și noi singuri nu o putem susține. Dacă vrei să ne ajuți, poți dona folosind butonul de mai jos. Nu trebuie să fie mult. Ne-ar ajuta extrem de mult. Hai să creștem comunitatea locală împreună.