Edith Val Bridal

EdithValBridal

EdithValBridal

Rochiile realizate în Atelierul EDITH VAL sunt gândite, croite și cusute individual.

Pentru fiecare rochie se realizează un tipar personalizat după mărimea și preferințele clientului, ceea ce oferă rochiei unicitate. Fiecare probă este însoțită de o consultație personalizată fiecarei cliente și situației în care se află. Nu numai că rochiile se pot personaliza, dar clientul poate veni și cu modelul propriu, acesta nefiind limitat la modelele prezentate de Atelier.

Tulle-ul fin, mătasea delicată, dantela romantică cât și strălucitoarele cristale Swarovski sunt o parte din esența rochiilor realizate la comandă în Atelierul EDITH VAL.

Echipa EDITH VAL a dezvoltat noi și creative metode de a coase manual și de a realiza manual aplicațiile, astfel încât putem crea simetrie. Cu ajutorul perlelor, cristalelor cât și a detaliilor din mătase reușim să realizăm rochii unice care contrastează puternic pe ringul de dans.

Avem nevoie de ajutorul tău!

Fabricat în Iași este un ONG ce vrea să ajute producătorii locali gratuit. Suntem o echipă de oameni ce muncesc din pasiune pentru a ajuta Iași-ul. De multe ori venim cu bani de acasă pentru a susține proiectul… Avem nevoie însă de susținere. Dezvoltarea și susținerea platformei ne costă și noi singuri nu o putem susține. Dacă vrei să ne ajuți, poți dona folosind butonul de mai jos. Nu trebuie să fie mult. Ne-ar ajuta extrem de mult. Hai să creștem comunitatea locală împreună.