Stâna Răducăneni

StânaRăducăneni

StânaRăducăneni

La noi găsiți PRODUSE 100% NATURALE la prețuri corecte.

Problema e ce NU mâncam.
Este foarte ușor în ziua de azi să ajungem să ne simțim copleșiți în momentul în care mergem la cumpărături. Pe lângă faptul că avem o mulțime de produse (adică mai multe variațiuni pe tema „mâncare proastă”, NU există o adevărată libertate de alegere când ai de ales între otrăvuri cu etichete diferite).
Este limpede că toate problemele de sănătate pe care le avem pleacă de la nutriție, de la alimentele pe care le consumam iar felul în care ne hrănim(ce alegem, de unde alegem si de ce alegem acel aliment) este legat strict de educație(cât de rău sau cât de bine poate sa îți facă acel aliment).
Alegeți bine sursa alimentelor pentru ca de ele depinde starea de sănătate.

Avem nevoie de ajutorul tău!

Fabricat în Iași este un ONG ce vrea să ajute producătorii locali gratuit. Suntem o echipă de oameni ce muncesc din pasiune pentru a ajuta Iași-ul. De multe ori venim cu bani de acasă pentru a susține proiectul… Avem nevoie însă de susținere. Dezvoltarea și susținerea platformei ne costă și noi singuri nu o putem susține. Dacă vrei să ne ajuți, poți dona folosind butonul de mai jos. Nu trebuie să fie mult. Ne-ar ajuta extrem de mult. Hai să creștem comunitatea locală împreună.