Fă parte din calendarul anual Fabricat în Iași

Calendarul poate fi un instrument util pentru promovarea producătorilor locali și a produselor lor. Este important să se includă informații relevante despre fiecare producător, cum ar fi locația, produsele oferite, programul de funcționare și alte detalii importante. De asemenea, se pot adăuga fotografii atractive care să atragă atenția publicului și să evidențieze produsele oferite.
Pentru a face calendarul cât mai util și accesibil pentru public, se poate distribui gratuit în magazinele locale, la târgurile de produse locale sau în alte locații relevante din comunitate. De asemenea, se poate publica calendarul online, pe site-ul web al proiectului, sau în rețelele sociale, pentru a ajunge la un număr cât mai mare de persoane.
În plus, calendarul poate fi o modalitate eficientă de a promova producătorii locali și de a ajuta publicul să își descopere și să își sprijine economia locală.
În 2021 am avut primul calendar cu producători locali din Romania, o muncă titanică dar cu rezultate foarte bune. Pe coperta calendarului au fost cei de la Fundația Alături de Voi.

Making of Calendar CREATIVE 2021

Rezultat final Calendar CREATIVE 2021

Completează cu datele tale

Avem nevoie de ajutorul tău!

Fabricat în Iași este un ONG ce vrea să ajute producătorii locali gratuit. Suntem o echipă de oameni ce muncesc din pasiune pentru a ajuta Iași-ul. De multe ori venim cu bani de acasă pentru a susține proiectul… Avem nevoie însă de susținere. Dezvoltarea și susținerea platformei ne costă și noi singuri nu o putem susține. Dacă vrei să ne ajuți, poți dona folosind butonul de mai jos. Nu trebuie să fie mult. Ne-ar ajuta extrem de mult. Hai să creștem comunitatea locală împreună.