Participă la Festival

Crearea unui festival în aer liber, care poate oferi o platformă excelentă pentru producătorii locali să-și promoveze afacerea și produsele în fața unui public mai larg. Evenimentele în aer liber pot atrage un număr mare de oameni și pot oferi oportunități excelente de networking, ceea ce poate fi benefic pentru producătorii locali și pentru economia locală în general.
Festivalul poate fi promovat prin intermediul rețelelor sociale, prin intermediul afișelor și a materialelor de marketing distribuite în oraș sau prin intermediul parteneriatelor cu alte organizații și instituții din comunitate. În plus, puteți invita bloggeri și influenceri locali să participe la eveniment și să vorbească despre festival și producătorii implicați, ceea ce poate ajuta la creșterea vizibilității și la atragerea unui public mai larg.
În ceea ce privește organizarea festivalului, este important să se ia în considerare aspecte precum locația, echipamentul și infrastructura necesară, precum și logistică și securitatea. Este important să se lucreze cu autoritățile locale pentru a obține autorizațiile necesare și pentru a se asigura că festivalul respectă toate reglementările și normele de siguranță.
Festivalul poate fi o metodă excelentă de a promova producătorii locali și de a atrage un public mai larg în comunitatea locală. Este important să se ia în considerare toate aspectele necesare pentru organizarea festivalului și să se lucreze îndeaproape cu autoritățile și cu producătorii implicați pentru a asigura un eveniment de succes.
Noi am avut festivalul în Parcul Copou, în parteneriat cu Primăria Municipiului Iași, Ateneul Iași, care chiar au avut în cadrul festivalului și o piesă de teatru, ”Dineu cu prosti”.

Completează cu datele tale

Avem nevoie de ajutorul tău!

Fabricat în Iași este un ONG ce vrea să ajute producătorii locali gratuit. Suntem o echipă de oameni ce muncesc din pasiune pentru a ajuta Iași-ul. De multe ori venim cu bani de acasă pentru a susține proiectul… Avem nevoie însă de susținere. Dezvoltarea și susținerea platformei ne costă și noi singuri nu o putem susține. Dacă vrei să ne ajuți, poți dona folosind butonul de mai jos. Nu trebuie să fie mult. Ne-ar ajuta extrem de mult. Hai să creștem comunitatea locală împreună.