Participă la documentarul Fabricat în Iași

Un documentar reprezintă o oportunitate excelentă pentru producătorii locali de a-și prezenta afacerea și produsele într-un mod creativ și atrăgător.

Un documentar poate oferi o perspectivă mai amplă asupra activității producătorilor locali și poate evidenția valoarea produselor lor pentru comunitatea locală. În plus, colaborarea cu facultatea de arte poate adăuga un nivel de calitate și profesionalism documentarului, astfel încât să atragă un public mai larg și să ofere o perspectivă mai atractivă asupra afacerilor locale.

În ceea ce privește distribuția documentarului, acestea poate fi difuzat într-un mod eficient prin intermediul rețelelor sociale, canalelor de streaming sau prin organizarea de proiecții publice în locații centrale din oraș. Acest lucru poate ajuta la creșterea vizibilității producătorilor locali și la conștientizarea publicului cu privire la importanța achiziționării de produse locale.

În concluzie, documentarul poate fi o modalitate eficientă și creativă de a promova producătorii locali și de a contribui la creșterea vizibilității lor în comunitatea locală. Este important să se exploreze diferitele modalități prin care documentarul poate fi difuzat și să se facă cunoscută valoarea produselor locale pentru a atrage un public mai larg și a susține economia locală.

Documentarul pe care îl facem în fiecare an nu s-ar putea face fără suportul studenților de la Universitatea de Arte George Enescu, Facultatea de Arte, secția foto-video, clasă coordonata de profesorul Lavinia Gherman.

Un omagiu adus Iașiului dar și oamenilor care chiar ajută la schimbarea în bine a urbei!
Eveniment realizat în parteneriat cu Universitatea Națională de Arte „George Enescu” din Iași.

Avem nevoie de ajutorul tău!

Fabricat în Iași este un ONG ce vrea să ajute producătorii locali gratuit. Suntem o echipă de oameni ce muncesc din pasiune pentru a ajuta Iași-ul. De multe ori venim cu bani de acasă pentru a susține proiectul… Avem nevoie însă de susținere. Dezvoltarea și susținerea platformei ne costă și noi singuri nu o putem susține. Dacă vrei să ne ajuți, poți dona folosind butonul de mai jos. Nu trebuie să fie mult. Ne-ar ajuta extrem de mult. Hai să creștem comunitatea locală împreună.